Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از "القدس العربی" این فراخوان جهانی در بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد: درخواست اخراج امارات از شورای حقوق بشر پس از آن مطرح شد که این کشور هفته گذشته رفتاری سرکوبگرانه نسبت به پناهندگان سوری در خاک خود انجام داد، طوری که تعداد اخراج شدگان آواره سوری از امارات در مدت تنها سه ماه به 7 هزار نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بیانیه تاکید شده که امارات به یک دولت سرکش تبدیل شده که توجهی به حقوق بشر و یا اصولی که بر اساس آن بنیان شده، ندارد و اقدام به رفتارهای شریرانه علیه آوارگان سوری که قادر به بازگشت به میهن خود نیستند از جمله کودکان، نوزادان و سالخورگان می کند.
فراخوان جهانی اعلام کرده که چند روز پیش مقامات اماراتی یک خانواده آواره سوری را بدون رعایت هیچ گونه حقوقی با توجه به این که زن این خانواده دو روز قبل از اخراج نوزادی به دنیا آورده بود، از امارات اخراج کردند.
این خانواده گفتند: دولت امارات به ما اطلاع داد که بلافاصله باید امارات را ترک کنیم و به همین جهت تلاش کردیم تا با مقامات امنیتی برای ماندن در این کشور گفت وگو کنیم، اما تلاش ما فایده ای نداشت و با این که درخواست کردیم یکماه به ما فرصت داده شود، باز هم با درخواست ما موافقت نشد.
بر اساس گزارش فراخوان جهانی تحریم امارات، پس از چند ساعت از اخطار مقامات امنیتی امارات این خانواده که نوزاد تازه متولد شده ای داشتند، مادر و نوزاد و سایر اعضای خانواده از بیمارستان به فرودگاه منتقل شده و ظرف 48 ساعت به سودان فرستاده شدند.
در این بیانیه تاکید شده که اقدامات مقامات اماراتی نشان دهنده جنون، بی تفاوتی و بی توجهی مقامات این کشور به حقوق بشر است.
هنری گرین سخنگوی فراخوان جهانی تحریم امارات اعلام کرد: جامعه جهانی و سازمان های بین المللی جامعه مدنی باید مانع مشارکت امارات در هر جلسه و یا فعالیت های مرتبط با حقوق بشر به دلیل جنایت های این کشور علیه حقوق بشر در یمن و یا اقداماتی که علیه پناهندگان سوری انجام می دهد، شوند.
گرین نسبت به این که آوارگان سوری یا در فرودگاه های امارات آواره می شوند و یا در زمان بازگشت به شهرهای سوریه که سال هاست صحنه درگیری های داخلی است کشته می شوند، هشدار داد.
سخنگوی فراخوان بین المللی با تاکید بر مسئولیت های قانونی و اخلاقی سازمان ملل خواستار ممانعت از مشارکت امارات در جلسات شورای حقوق بشرو هر جلسه ای که مربوط به اقدامات حقوق بشری می شود، شد.
فدراسیون بین المللی حقوق و توسعه (IFID) نیز روز گذشته (جمعه) خواستار بستن پایگاه های نظامی امارات در جمهوری سومالی به عنوان تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه شد.
فدراسیون بین المللی حقوق و توسعه که مرکز آن در رم قرار دارد، در بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد که امارات از پایگاه های نظامی خود در سومالی و کشورهای آفریقایی برای تقویت نفوذش در شاخ آفریقا و همچنین جنگ های مداوم علیه یمن استفاده می کند.
در این بیانیه آمده است، پایگاه های نظامی امارات در سومالی خطر جدی برای ساکنان این کشور و نقض آشکار حقوق آنان در برابر امنیت به خصوص در مواجهه با مخالفان داخلی در سومالی به حساب می آید.
فدراسیون بین المللی حقوق و توسعه همچنین به دست داشتن امارات در جنایت های جنگی در سومالی و تضعیف ثبات این کشور اشاره کرد و خواستار بسته شدن فوری پایگاه های نظامی در این کشور شد.
دو هفته پیش احمد علی طاهر دادستانی سومالی در کنفرانس مطبوعاتی در مگادیشو پایتخت این کشور اعلام کرد که دو تن از اعضای پارلمان سومالی مبالغ هنگفتی از امارات دریافت کرده اند تا دولت سومالی را ساقط کنند و در این کشور بی ثباتی سیاسی به وجود آورند.

امارات سازمان حقوق بشر ژنو فراخوان جهانی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۴۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنروا خواستار بازگشایی فوری گذرگاه رفح و برقراری آتش‌بس در غزه شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه قدس الاخباریه، فیلیپ لازارینی از مقامات ارشد آنروا وابسته به سازمان ملل تاکید کرد که گذرگاه زمینی رفح باید فورا و بدون هرگونه تاخیری بازگشایی شود، زیرا کمک‌های فوری و ضروری و سوخت از طریق این گذرگاه وارد نوار غزه می‌شود.

لازارینی تصریح کرد که بار دیگر درخواست دبیرکل سازمان ملل برای دستیابی فوری به توافق آتش‌بس در غزه را تکرار می‌کند.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی از بامداد روز گذشته حملات سنگین خود را علیه رفح آغاز کرده و همزمان به شرق رفح یورش زمینی داشته است، صهیونیست ها در جریان این حمله گذرگاه رفح را تحت اشغال خود درآورده و عملا موجب مسدود شدن آن شده اند.

کد خبر 6100189 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • آنروا خواستار بازگشایی گذرگاه رفح و برقراری آتش‌ بس در غزه شد
  • آنروا خواستار بازگشایی گذرگاه رفح و برقراری آتش‌بس در غزه شد
  • آنروا خواستار بازگشایی فوری گذرگاه رفح و برقراری آتش‌بس در غزه شد
  • لبنان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای جلوگیری از حمله به رفح شد
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • تغییر سلیقه‌ای فرمول محاسبه حقوق رانندگان آژانس شهرداری قزوین
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری در نوار غزه شد
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت